INTERNET & MOBIEL IS ONZE WERELD

De ultieme beleving en interactie met de gebruiker is ons doel. Of het gaat om een smartphone App of een moderne (mobiele)website. Doordachte bruikbaarheid, aantrekkelijk ontwerp, gedegen code en goede inhoud maken samen de ervaring voor de gebruiker.

Wij helpen u met: Webdesign & webdevelopment, Mobiele websites, iPhone & Android Apps, Social Media integratie, Google Optimalisatie, Windows 8 Communicatie Apps.

ZiggoDome | Interactieve inrichting

Interactieve invulling van ZiggoDome. Concept, logistiek & Development
club-ziggo-retail-instore

Interactieve invulling van ZiggoDome. Concept, logistiek & Development

De nieuwste concertlocatie van Nederland is open! In de Ziggo Dome, gelegen naast de Amsterdam ArenA, kun je van concerten van grote nationale en internationale artiesten genieten. De Ziggo Dome is ontworpen om de beste akoestiek en zichtlijnen te kunnen bieden, aan zowel bezoekers als artiesten. Het is er groots, maar toch intiem.

Een uniek concept van Tripitch is de Monobanda DJ tafel in combinatie met social media. Aan de DJ tafel kunnen gasten aan de hand van RIFD-tags een track maken. De RIFD-tags worden op verschillende plekken gelegd waardoor de track ontstaat.

In de Ziggo Club worden door Tripitch verschillende applicaties ontwikkeld die het mogelijk maken om de video’s die in de club kunnen worden opgenomen te bekijken en te delen met de buitenwereld door middel van social media. De video’s kan de bezoeker terug vinden op YouTube met een unieke link. Tevens worden de Tweets van een event of optreden getoond op een speciaal door Tripitch ontworpen Twitterwall.

ZIGGO

Ziggo is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland, en voorziet ruim drie miljoen huishoudens van ten minste één dienst: 1.800.000 huishoudens van digitale televisie, 1.500.000 huishoudens van een breedbandverbinding en 1.100.000 huishoudens van telefonie.

 

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com