INTERNET & MOBIEL IS ONZE WERELD

De ultieme beleving en interactie met de gebruiker is ons doel. Of het gaat om een smartphone App of een moderne (mobiele)website. Doordachte bruikbaarheid, aantrekkelijk ontwerp, gedegen code en goede inhoud maken samen de ervaring voor de gebruiker.

Wij helpen u met: Webdesign & webdevelopment, Mobiele websites, iPhone & Android Apps, Social Media integratie, Google Optimalisatie, Windows 8 Communicatie Apps.

Sky Radio Run app

Deze app zorgde voor veel betrokkenheid van de deelnemers voor de SkyRadioRun.
skyradio-run-app-web-mobiel

Sky radio run

De Sky Radio Run is een hardloopwedstrijd voor mensen werkzaam in de MarCom branche. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 5 of 10 kilometer.

Als sponsoractie voor dit toernooi is er een app ontwikkeld voor iPhone en Android toestellen. Op deze app waren onder andere het speelschema, spelregels, uitslagen en algemene informatie te lezen. De applicatie zorgde voor veel betrokkenheid van de deelnemers voor de SkyRadioRun, de app was niet alleen informatief maar ook nog eens interactief!

SKY RADIO

Sky Radio is een Nederlandse radiozender die de hele dag non-stop popmuziek uitzendt, uitsluitend onderbroken voor reclame, nieuws, weer en verkeer. De zender is volledig eigendom van de Sky Radio Group. Deze zender draait vooral veel pop- en rockmuziek, uit de jaren ’80, ’90, ’00 en ’10.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com