INTERNET & MOBIEL IS ONZE WERELD

De ultieme beleving en interactie met de gebruiker is ons doel. Of het gaat om een smartphone App of een moderne (mobiele)website. Doordachte bruikbaarheid, aantrekkelijk ontwerp, gedegen code en goede inhoud maken samen de ervaring voor de gebruiker.

Wij helpen u met: Webdesign & webdevelopment, Mobiele websites, iPhone & Android Apps, Social Media integratie, Google Optimalisatie, Windows 8 Communicatie Apps.

KNVB Voetbalouder

Een leuke (inter)actieve voetbal site voor jong en oud!
tripitch-knvb-voetbalouder

de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond

De KNVB is de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond. Onder de KNVB vallen de sporten voetbal inclusief de varianten zaalvoetbal, strandvoetbal, straatvoetbal, schoolvoetbal, 45+-voetbal (senioren) en G-voetbal (voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking). De KNVB organiseert de landelijke competities, bekertoernooien en evenementen, coördineert de nationale elftallen en beheert de bedrijfstak voetbal. Verder participeert het in maatschappelijke projecten.

Meer ouders van kinderen tussen 6 en 10 jaar betrekken bij voetbalverenigingen in achterstandswijken. Dat was in 2010 de doelstelling van de KNVB-campagne ‘Voetbalouders staan achter hun kind’. De campagne laat vaders en moeders zien dat de vereniging een veilige en sociale omgeving is, waar hun kind onder professionele begeleiding op een leuke manier kan voetballen.

Online platform voetbalouder.nl

In samenwerking met deskundigen van de KNVB ontwikkelden wij een interactieve website om de online bezoekers meer te betrekken bij de spelregels van het voetbal, zaken rondom de voetbalclub, sport en gezondheid en tips voor bij de vereniging. Een leuke (inter)actieve site voor jong en oud en iedereen die meer wil weten over beginnende voetballers.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com