INTERNET & MOBIEL IS ONZE WERELD

De ultieme beleving en interactie met de gebruiker is ons doel. Of het gaat om een smartphone App of een moderne (mobiele)website. Doordachte bruikbaarheid, aantrekkelijk ontwerp, gedegen code en goede inhoud maken samen de ervaring voor de gebruiker.

Wij helpen u met: Webdesign & webdevelopment, Mobiele websites, iPhone & Android Apps, Social Media integratie, Google Optimalisatie, Windows 8 Communicatie Apps.

Het Lieverdjes Toernooi app

De deelnemers werden via de Twitter feed op de hoogte gehouden
lieverdjes-toernooi-app-web-mobiel

Het Lieverdjes Toernooi bestaat al sinds 1970 en is het oudste en tevens grootste reclame- en mediabureau sportevenement in Nederland. Op zaterdag 2 juni 2012 vond de 42e editie plaats op Sportpark “Goed Genoeg” te Amsterdam.
Tripitch heeft voor dit toernooi een app ontwikkeld voor alle iPhone en Android toestellen. Op deze app zijn onder andere het speelschema, spelregels, uitslagen, algemene informatie en Tweets te lezen.

De applicatie bood de deelnemers van Het Lieverdjestoernooi legio mogelijkheden: zij konden op elk moment checken wat de speeltijden waren, ook was het mogelijk om de uitslagen van het eigen team en andere teams te checken. De deelnemers werden via de Twitter feed op de hoogte gehouden van al het nieuws rondom Het Lieverdjestoernooi.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com