INTERNET & MOBIEL IS ONZE WERELD

De ultieme beleving en interactie met de gebruiker is ons doel. Of het gaat om een smartphone App of een moderne (mobiele)website. Doordachte bruikbaarheid, aantrekkelijk ontwerp, gedegen code en goede inhoud maken samen de ervaring voor de gebruiker.

Wij helpen u met: Webdesign & webdevelopment, Mobiele websites, iPhone & Android Apps, Social Media integratie, Google Optimalisatie, Windows 8 Communicatie Apps.

Faircom Media website

Een creatieve website ontworpen die volledig aansluit bij de identiteit en de wensen van Faircom.
faircom-media-web-mobiel

Veel websites zijn niet meer up-to-date en missen soms een eigen identiteit. Tripitch creƫert vernieuwende websites voor verschillende soorten ondernemingen, zo ook voor Faircom.

Tripitch heeft meerdere projecten voor Faircom gerealiseerd. De wens van Faircom was een website die geschikt is voor alle doelgroepen van Faircom, een website die goed te onderhouden is met een duidelijk CMS en een database met alle producten van Faircom. Alle producten van Faircom kunnen op een eenvoudige wijze gekoppeld worden aan evenementen, locaties of concepten. Eind dit jaar wordt er een nieuwe website voor Faircom gelanceerd. Het primaire doel van de website is de klant inzicht te geven in de vele mogelijkheden en de creativiteit van Faircom.

Tripitch heeft een creatieve website ontworpen die volledig aansluit bij de identiteit en de wensen van Faircom.

FAIRCOM MEDIA

Faircom Media is begin 1998 gestart met de media-exploitatie van alle beurzen en congressen bij Amsterdam RAI. In 2001 volgde een overeenkomst voor alle beurzen bij Jaarbeurs Utrecht, gevolgd door een overeenkomst voor alle beurzen bij Ahoy Rotterdam in 2002. Faircom Media heeft zich sindsdien meer en meer gepositioneerd en bewezen als de partij voor het realiseren van marketing- en communicatiedoelstellingen via exploitatie en coƶrdinatie van exposure bij de belangrijkste beurzen van Nederland.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com