INTERNET & MOBIEL IS ONZE WERELD

De ultieme beleving en interactie met de gebruiker is ons doel. Of het gaat om een smartphone App of een moderne (mobiele)website. Doordachte bruikbaarheid, aantrekkelijk ontwerp, gedegen code en goede inhoud maken samen de ervaring voor de gebruiker.

Wij helpen u met: Webdesign & webdevelopment, Mobiele websites, iPhone & Android Apps, Social Media integratie, Google Optimalisatie, Windows 8 Communicatie Apps.

BIG Machinery.nl

Een specifieke doelgroep en de vele internationale klanten van BIG Machinery.
BIG-machinery-sales-web-mobiel

A BIG welcome

Tripitch heeft voor BIG Machinery een geheel nieuw sales systeem ontworpen. Dit was een hele uitdaging vanwege de specifieke doelgroep en de vele internationale klanten van BIG Machinery. Nu draait er een systeem met alle mogelijke opties om goed sales te kunnen doen.
Om het pakket compleet te maken hebben wij het systeem gecomplementeerd met een totaal CRM Sales Pakket. Dit systeem draait synchroom met alle Portals voor Machines en is een complete business & financieel software-pakket.

BIG Machinery

Al meer dan 20 jaar is BIG Machinery ’s werelds grootste distributeur en leverancier van zware bouw en mijnbouw. Het wagenpark van BIG Machinery bestaat uit meer dan 300 nieuwe en gebruikte machines.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com