INTERNET & MOBIEL IS ONZE WERELD

De ultieme beleving en interactie met de gebruiker is ons doel. Of het gaat om een smartphone App of een moderne (mobiele)website. Doordachte bruikbaarheid, aantrekkelijk ontwerp, gedegen code en goede inhoud maken samen de ervaring voor de gebruiker.

Wij helpen u met: Webdesign & webdevelopment, Mobiele websites, iPhone & Android Apps, Social Media integratie, Google Optimalisatie, Windows 8 Communicatie Apps.

Apparatuurshop.nl

Een vernieuwende webshop met een professionele en moderne touch!
apparatuurshop-webshop-web-mobiel

Het webshop tijdperk

Het aantal Nederlanders dat via internet heeft gewinkeld is vorig jaar met een half miljoen gestegen.  Webshops groeien als paddenstoelen uit de grond, zo ook de apparatuurshop

Een andere ontwikkeling waar de apparatuurshop op in moet spelen, is de opmars van social media. Dit fenomeen is tegelijkertijd met e-commerce razendsnel gegroeid en social mediawebsites zijn een prachtig platform om potentiële klanten te ontmoeten en mensen warm te maken voor producten. Wanneer de consument een product koopt kan zij dit direct sharen op twitter en/of op Facebook. Door deze mond-op-mond reclame via social media kan de Apparatuurshop een hoger bezoekersaantal genereren. De apparatuurshop wilt dat hun webshop in een vernieuwend jasje word gestoken met nieuwe technische mogelijkheden. De webshop moet professioneler overkomen en heel belangrijk is dat de consument nu ook met iDeal kon betalen. Tripitch heeft alle wensen van de apparatuurshop verwerkt in een vernieuwende webshop met een professionele en moderne touch.

Met deze webshop komt een complete Webshop Beheermodule. In deze module die beschikbaar is op PC en smartphone kunnen makkelijk kan men op een makkelijke manier de gehele webshop inventaris beheren. Men kan o.a. de volgende acties uitvoeren: Producten beheren, orders checken/beheren en wijzigen, productcategorieen aanmaken of verwijderen etc.

APPARATUURSHOP.NL

De apparatuurshop is online winkel gespecialiseerd in inbouwapparatuur t.b.v. keukens. Of het nu gaat om apparaten voor uw nieuwe- of ter renovatie van uw huidige keuken. Tevens heeft de Apparatuurshop twee winkels in Breda en Velddriel.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com