INTERNET & MOBIEL IS ONZE WERELD

De ultieme beleving en interactie met de gebruiker is ons doel. Of het gaat om een smartphone App of een moderne (mobiele)website. Doordachte bruikbaarheid, aantrekkelijk ontwerp, gedegen code en goede inhoud maken samen de ervaring voor de gebruiker.

Wij helpen u met: Webdesign & webdevelopment, Mobiele websites, iPhone & Android Apps, Social Media integratie, Google Optimalisatie, Windows 8 Communicatie Apps.

ANWB | Website ANWB Golf

Een sfeervolle website voor de actieve golf leden van ANWB Golf met wisselende seizoens achtergrond
tripitch-internet-mobiel-anwb-golf

Lekker sportief bezig zijn in de natuur met vrienden of collega’s en techniek en concentratie feilloos met elkaar combineren: allemaal redenen waarom golfen de laatste jaren steeds populairder is geworden.

Met een als maar groeiende ledendatabase hebben wij voor ANWB Golf een actieve website gebouwd waarmee de vereniging nog jaren doorkan. Compleet met Twitter integratie en een weer voorspeller. Tee Off!

ANWB Golf is de modernste, actiefste en tevens grootste (digitale) golfclub van Nederland! ANWB Golf is lid van de NGF en is opgericht voor vrije golfers. Zowel beginnende golfers, GVB-ers als handicappers kunnen bij ons terecht. ANWB Golf heeft inmiddels meer dan 25.000 leden

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com