ON -EN OFFLINE RETAIL INTEGREREN

De consument van tegenwoordig shopt on- en offline. Wij spelen hier dagelijks op in door het samenbrengen van de on- en offline winkel in 1 totaalconcept. Hiervoor bedenken en ontwikkelen wij nieuwe creatieve en technische instore oplossingen zoals de iShopper, interactieve vloeren en interactieve Narrowcasting.

Woonexpress

De langste interactieve vloer van Europa bij de Woonexpress!
woonexpress-retail-instore-interactieve--vloer

Interactieve vloer ter vermaak

Voor een 40m lage gang op de hoofdlocatie van Woonexpress ontwikkelden we de twee grootste interactieve vloeren van Europa. Elk met hun eigen thema. Een interactieve vloer maakt van een gewone vloer een ‘touchscreen’ met alle sleep-, duw-, en drukbewegingen die daarbij horen. Je kunt dus op de grond echt voetballen of bijvoorbeeld bladeren wegschoppen. Noem maar op.
Met de interactieve vloeren maakte we voor Woonexpress de 40m lange afstand tot een bijzonder spektakel dat eenvoudig de aandacht van voorbijgangers trekt. Bomvol inspiratie dus.

Welkom op de eerste etage. Hier vindt u….

Voor de liften ontwikkelden we samen met Woonexpress verschillende welkoms- en ‘afscheids’-boodschappen. Afgestemd op de beweging van de lift en de etage waar de lift stopte. Gaat de bezoeker naar boven, dan is het ‘Welkom op de eerste etage. We wensen u veel plezier’. Gaat de bezoeker naar beneden, dan is het ‘bedankt voor uw bezoek, wij wensen u nog een prettige dag’. Persoonlijk en sympathiek!

Wauw… ‘Vandaag is Rood’ geluidsapplicatie

Voor de WAUW zones van Woonexpress ontwikkelden we interactieve media oplossingen. Een WAUW zone is een plek ter inspiratie, vaak aangepast aan een specifiek thema. Allereerst zorgden we voor een geluidsapplicatie die reageert op beweging en positie. Afhankelijk van de beweging en positie van de bezoeker speelt de applicatie geluid af dat past bij het thema van de WAUW zone.
Ook zorgden we voor een grote videowall voor acties en reclameboodschappen. Natuurlijk willen bezoekers niet alleen entertaint worden. Ze willen ook snel op de hoogte zijn van acties, kortingen en nieuwe artikelen of leuke woontips.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com