ON -EN OFFLINE RETAIL INTEGREREN

De consument van tegenwoordig shopt on- en offline. Wij spelen hier dagelijks op in door het samenbrengen van de on- en offline winkel in 1 totaalconcept. Hiervoor bedenken en ontwikkelen wij nieuwe creatieve en technische instore oplossingen zoals de iShopper, interactieve vloeren en interactieve Narrowcasting.

Kijkshop iShopper

De iShopper integreert fysieke winkels met online media
kijkshop-ishopper-retail-instore

Kijkshop, de Retail markt verandert!

Doelgroepen vallen uiteen in kleinere groepen shopper segmenten. Online, local en mobile commerce groeien enorm. En de consument heeft steeds meer behoefte aan instant productinformatie. Voor retailers ligt de grote uitdaging dus bij het creëren van synergie tussen winkel en online. Voor de Kijkshop ontwikkelden we daarom de iShopper; een multimediale communicatie oplossing. Handig, interactief en overal te bereiken.

De iShopper integreert fysieke winkels met online media. Of het nu gaat om mobiele Apps, Touchscreen applicaties of informatievoorziening via displays. De klant is ‘in control’ en technologie maakt het mogelijk. En vooral ook makkelijk. Met de iShopper heeft de klant alle productinformatie bij de hand en wordt geadviseerd over het juiste product voor de beste prijs.

KIJKSHOP
Kijkshop is een Nederlands winkelketen die gespecialiseerd is in het verkopen van non-food artikelen, zoals consumentenelectronica en sieraden. De winkelformule van Kijkshop is het winkelen achter glas. Inmiddels heeft Kijkshop meer dan 100 vestigingen door heel Nederland.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com