ON -EN OFFLINE RETAIL INTEGREREN

De consument van tegenwoordig shopt on- en offline. Wij spelen hier dagelijks op in door het samenbrengen van de on- en offline winkel in 1 totaalconcept. Hiervoor bedenken en ontwikkelen wij nieuwe creatieve en technische instore oplossingen zoals de iShopper, interactieve vloeren en interactieve Narrowcasting.

Ziggo iShopper instore touchscreen

Zelf instore een persoonlijk alles-in-1 pakket samen kunnen stellen
ziggo-ishopper-retail-instore

Stel makkelijk je eigen Alles in 1 pakket samen!

Voor Ziggo hebben wij een op maat gemaakte iShopper touchscreen ontwikkeld waarmee winkelbezoekers zelf een alles-in-1 pakket samen kunnen stellen. Op basis van voorkeuren wordt het beste pakket voor de bezoeker samengesteld of geadviseerd. En indien gewenst is het pakket direct af te nemen in de winkel.
De Retail markt verandert. Doelgroepen vallen uiteen in kleinere groepen shopper segmenten. Online, local en mobile commerce groeien enorm. En de consument heeft steeds meer behoefte aan instant productinformatie. Voor retailers ligt de grote uitdaging dus bij het creëren van synergie tussen winkel en online.

ZIGGO

Ziggo is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland, en voorziet ruim drie miljoen huishoudens van ten minste één dienst: 1.800.000 huishoudens van digitale televisie, 1.500.000 huishoudens van een breedbandverbinding en 1.100.000 huishoudens van telefonie.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com