OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

Ziggo : Game Of Thrones

Neem plaats voor het greenscreen op de troon uit de Amerikaanse hitserie Game Of Thrones van HBO
tripitch-greenscreen-game-of-thrones

Game of Thrones: You win or you die!

De lancering van HBO op het Ziggo netwerk werdt ondersteund met een Game Of Thrones tour door alle Ziggo kantoren in Nederland. Speciaal voor deze greenscreen actie is de kenmerkende Throne uit deze hitserie op real formaat nagemaakt.
Medewerkers van Ziggo mochten in de troon plaatsnemen met een authentiek zwaard en en bontcape voor dat speciale inlevingsvermogen. De foto’s werden op locatie gekeyed en geprint waarna ze werden uitgedeeld.

Product: Greenscreen Fotografie:

Voor ons betekent greenscreen fotografie meer dan het nemen van een foto voor een groen scherm. Bij greenscreening wordt alleen de achtergrond vervangen door een leuk ander beeld. Het meest bekende voorbeeld van greenscreen is de weerman die eigenlijk voor een eenvoudige groene wand staat.Wij gaan een stapje verder en plaatsen tegelijkertijd een transparante overlay op de voorgrond. Dit is de ideale plek om uw bezoeker nog een extra boodschap mee te geven of om de naam van uw evenement of bedrijf te plaatsen.

Ziggo is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland, en voorziet ruim drie miljoen huishoudens van ten minste één dienst: 1.800.000 huishoudens van digitale televisie, 1.500.000 huishoudens van een breedbandverbinding en 1.100.000 huishoudens van telefonie.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com