OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

Wegener Golf Event | Twitterwall

Golfen tweeten tegelijk? Met de Multiped Twitterwall op locatie is het allemaal mogelijk.
multiped-beurzen-events-twitterwall-miljonair-wegener

Het grootste zakelijke golf toernooi van Europa

Wegener Golf is het grootste zakelijke toernooi van Europa. Voor de 27e keer werd het toernooi gehouden en er waren zo’n achthonderd golfers aanwezig op de Nunspeetse banen. Behalve golfen staan deze dagen in het teken van entertainment, eten en drinken. Deze dagen stonden vooral in het teken van netwerken.

Voor Wegener heeft Tripitch een Twitterwall ontwikkeld, deze was bestickerd met het logo van Wegener. De  Twitterwall stond in het clubhuis, waar veel genetwerkt en geborreld werd, dé ideale plek voor de Twitterwall. Alle tweets met de hashtag  #wegenergolfevent werden getoond op deze schermen. Hierdoor onderstond er veel interactiviteit tussen de deelnemers maar ook met en tussen de bezoekers van het event.  De Twitterwall is een originele manier om naamsbekendheid te genereren én betrokkenheid bij de deelnemers te stimuleren.

WEGENER

Koninklijke Wegener NV is een Nederlandse uitgever van kranten. Het is de grootste uitgever van regionale dagbladen, huis-aan-huisbladen en “special-interesttijdschriften” en houdt zich eveneens bezig met de ontwikkeling en de verkoop van internetproducten en van grafische producten en diensten in Nederland.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com