OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

UPC : IFFR 2012

Stemmen op je favoriete film tijdens het IFFR. Via de mobiele website of met het Multiped Eventscreen
tripitch-upc-iffr

Stem op je favoriete film. Via je mobiel of met de Multiped
Samen met UPC ontwikkelden we een mobiele versie van de website waarmee gestemd kon worden. Daar was dus geen aparte app voor nodig. Ook plaatsten we in de stad meerdere Multipeds. Zo konden bezoekers niet alleen op een leuke en eenvoudige manier stemmen op de beste film van het jaar, ze zagen ook nog eens live de resultaten in de stad.

Tijdens de Amsterdamse Film Week kunnen bezoekers onder het motto ‘Amsterdam loves film’ genieten van de beste films van het jaar. Daarnaast krijgen bezoekers de unieke kans om in het centrum van de stad exclusieve previews bij te wonen. Previews van films die het jaar erop in de bioscopen te zien zullen zijn. Founding Partner van het evenement UPC wilde het bezoekers afgelopen jaar (2011) zo makkelijk mogelijk maken om te stemmen op hun favoriete film. Thuis op de computer of via mobiel. En het liefst de ‘live’ resultaten ook zoveel mogelijk zichtbaar in de stad.

UPC Nederland B.V. is een Nederlandse aanbieder van digitale televisie, kabeltelevisie, breedbandinternet en telefoniediensten.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com