OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

Staatsloterij; De volgende miljonair?

Deze lichtgewicht mobiele abri garandeert een opvallende promotie aanwezigheid op iedere locatie!
tripitch-walking-boards-staatsloterij

Om de nog onbekende winnaar van de hoofdprijs te vinden heeft de Staatsloterij Tripitch gevraagd een ludieke opvallende actie bedenken die mobiel is en opvalt in de winkelstraat. Met deze criteria hebben wij de Walking Boards ontwikkeld. Deze lichtgewicht mobiele abri ondersteund met LED verlichting  garandeert een opvallende promotie aanwezigheid op iedere locatie!

De Staatsloterij heeft na deze actie nog diverse malen gebruik gemaakt van onze Walking Boards. In navolging van deze actie hebben diverse merken inmiddels ook gebruik gemaakt van deze ludieke mobiele abri’s waaronder Maison de Bonneterie, KPN, T-Mobile etc.

De Staatsloterij is onderdeel van de Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij (SENS). De SENS is in 1992 opgericht en organiseert maandelijks de Staatsloterij en wekelijks Dayzers.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com