OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

Sanquin | Open Dag

foto (3)

Sanquin organiseert jaarlijks een Open Dag. Op deze dag is het hele gebouw van Sanquin open voor haar bezoekers. Zo kan iedereen zien wat er bij Sanquin allemaal gebeurt.

Gedurende de dag vinden er verschillende rondleidingen plaats. Om deze goed te organiseren heeft Tripitch een speciaal systeem ontwikkeld. In dit systeem wordt bijgehouden wie zich ingeschreven heeft voor welke rondleiding. Zo wordt direct duidelijk inzichtelijk gemaakt waar nog vrije plekken zijn. Op verschillende schermen kunnen de bezoekers zien in welke rondleiding zij zijn ingedeeld en wanneer de volgende rondleiding begint.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com