OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

PROVADA | Multiped Wayfinder

Vind makkelijk en snel de juiste exposanten tijdens PROVADA met de Multiped
tripitch-multiped-wayfinder-provada

De PROVADA, hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche, vindt plaats in de Amsterdam RAI. Gedurende de drie beursdagen treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen.

De Multiped Wayfinder & Event Guide is de nieuwste interactieve plattegrond en EventGuide voor beurzen, conferenties, evenementen en retail. Deze nieuwe marketing tool zorgde ervoor dat de bezoeker van PROVADA  snel en eenvoudig de juiste exposanten konden vinden, de beschikbaarheid van workshops en conferenties konden checken en alle tweets en algemene informatie over PROVADA  konden lezen.

PROPERTY NL
Dit alles was in opdracht van PropertyNL, Het grootste onafhankelijke researchcentrum voor vastgoed in Nederland.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com