OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

Miljonair Fair | Twitterwall

De Twitterwall is een originele manier om naamsbekendheid én interactie te genereren.
multiped-beurzen-events-twitterwall-miljonair-fair

Chique Tweeten op de Miljonair Fair

De Miljonair Fair is een jaarlijks terugkerend evenement in  Amsterdam RAI.  Amsterdam RAI herbergt  ruim 365 exposanten uit binnen- en buitenland en tienduizenden genieters van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Limited editions, collector’s items, one-offs… Op de Miljonair Fair worden de meest bijzondere, authentieke en begerenswaardige producten en diensten aangeboden.

Perfect voor deze gelegenheid was een Multiped Twitterwall, compleet in de luxe stijl van de Miljonair Fair.  De Twitterwall stond in het middenpunt van de fair en alle tweets met de hashtag #milonairfair kwamen voorbij op het scherm.  Hierdoor onderstond er een hoop interactiviteit tussen de bezoekers maar ook met de standhouders.  De Twitterwall is een originele manier om naamsbekendheid te genereren én interactie te hebben met het publiek.

FAIRCOM MEDIA

Faircom Media is begin 1998 gestart met de media-exploitatie van alle beurzen en congressen bij Amsterdam RAI. In 2001 volgde een overeenkomst voor alle beurzen bij Jaarbeurs Utrecht, gevolgd door een overeenkomst voor alle beurzen bij Ahoy Rotterdam in 2002. Faircom Media heeft zich sindsdien meer en meer gepositioneerd en bewezen als de partij voor het realiseren van marketing- en communicatiedoelstellingen via exploitatie en coördinatie van exposure bij de belangrijkste beurzen van Nederland.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com