OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

IBC 2012 : Multiped Wayfinder

De Multiped Wayfinder voor IBC 2012. Een nieuwe media oplossing voor de beursvloer.
tripitch-faircom-multiped

Multiped Wayfinder, App & Web

Als beursorganisator wil je het je bezoekers zo aangenaam mogelijk maken. Zo is het dus slim om informatie over de beurs op een of meerdere centrale plekken aan te bieden. Van informatie over standhouders tot informatie over beursbezoekers. Van restaurants tot Openbaar Vervoer. Alles wat je nodig hebt op één centrale plek. Om dat te realiseren introduceerden wij samen met onze partner Faircom voor het beurscentrum IBC een nieuwe media oplossing: de Multiped Wayfinder.

De Multiped Wayfinder is een duizendpoot en wordt daarom door IBC ingezet om alle informatie over en rondom het event op een centrale plek op het event aan te bieden. De Wayfinder werkt op basis van een touchscreen. De kiosk is interactief en biedt door de vorm tevens ruimte voor reclameboodschappen van standhouders. Ook ideaal om commercieel in te zetten.

Find your Way App als afgeleide van de Multiped Wayfinder
Aanvullend ontwikkelden we voor eventbezoekers een app, die eenvoudig in te zetten is voor elk willekeurig evenement. Evenals bij de Wayfinder vinden bezoekers ook hier alle informatie over en rondom een event. Het is dus een extra service die wordt ingezet om het bezoek nog aangenamer te maken.

FAIRCOM MEDIA

Faircom Media is begin 1998 gestart met de media-exploitatie van alle beurzen en congressen bij Amsterdam RAI. In 2001 volgde een overeenkomst voor alle beurzen bij Jaarbeurs Utrecht, gevolgd door een overeenkomst voor alle beurzen bij Ahoy Rotterdam in 2002. Faircom Media heeft zich sindsdien meer en meer gepositioneerd en bewezen als de partij voor het realiseren van marketing- en communicatiedoelstellingen via exploitatie en coördinatie van exposure bij de belangrijkste beurzen van Nederland.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com