OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

HBO | Greenscreen The Newsroom

Jij bent die exclusieve reporter ter plaatse op een gala, voetbalwedstrijd, tijdens een tornado of voor het witte huis!
tripitch-greenscreen-hbo-the-newsroom

Ter promotie van het programma ‘The Newsroom’ op het televisiekanaal HBO wordt voor KPN, XS4ALL en Telfort een ‘The Newsroom’ setting gecreëerd met een ‘correspondent ter plaatse’. Op deze manier liet HBO de mensen kennis maken met hun zender en met het nieuwe programma The Newsroom wat 25 juni in première ging. De correspondent was te zien op een scherm in de nieuwsstudio door middel van het greenscreen en had  ‘live’ contact met Jeff Daniels. De ‘correspondent ter plaatse’ kon kiezen uit de volgende settings: gala, voetbalwedstrijd, het Witte Huis of een live verslag tijdens een tornado.  Nadat de foto werd genomen werd deze uitgeprint en meegegeven aan de bezoeker in een speciaal ontworpen kaart, tevens kon de gefotografeerde de foto terug vinden op de website van HBO. Greenscreen fotografie is een originele manier om het publiek kennis te laten maken met een nieuw product of dienst!

Product: Greenscreen Fotografie:

Voor ons betekent greenscreen fotografie meer dan het nemen van een foto voor een groen scherm. Bij greenscreening wordt alleen de achtergrond vervangen door een leuk ander beeld. Het meest bekende voorbeeld van greenscreen is de weerman die eigenlijk voor een eenvoudige groene wand staat.Wij gaan een stapje verder en plaatsen tegelijkertijd een transparante overlay op de voorgrond. Dit is de ideale plek om uw bezoeker nog een extra boodschap mee te geven of om de naam van uw evenement of bedrijf te plaatsen.

HBO
HBO is hét Amerikaanse televisienetwerk met drie zenders vol topfilms, nieuwe series, en prijswinnende documentaires.  Series uit Amerika worden in dezelfde week nog uitgezonden in Nederland en hebben geen reclameonderbrekingen.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com