OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

Ziggo LEGO World | Greenscreen

Waan je in de wereld van LEGO Pirates of the Caribbean met Greenscreen fotografie op locatie!
tripitch-greenscreen-ziggo-legoworld

Mobiele greenscreen met Pirates of the Caribbean

Tijdens LEGO World 2011 wilde Ziggo op een sympathieke manier de bezoekende kids een leuke attentie meegeven. Voor Ziggo hebben we daarom tijdens het event ons mobiele greenscreen ingezet. Zo konden we ter plekke foto’s van de kids maken met een zelfgekozen omgeving als achtergrond.

Samen met Ziggo kozen we voor Pirates of the Caribbean als achtergrond. Door het gebruik van de mobiele greenschreen leek het echt of de kids zich even in LEGO Pirates of the Caribbean waanden. Een leuke en vooral ook blijvende herinnering aan het evenement.

ZIGGO

Ziggo is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland, en voorziet ruim drie miljoen huishoudens van ten minste één dienst: 1.800.000 huishoudens van digitale televisie, 1.500.000 huishoudens van een breedbandverbinding en 1.100.000 huishoudens van telefonie.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com