OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

Eristoff | Bluescreen fotografie

The land of the Wolf is jouw domein! Neem de greenscreen foto mee of bestel je persoonlijke Eristoff bottle.
trip-greenscreen-case-eristoff

Een greenscreen, een fotograaf en een printer. Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke herinnering van het event.
Tijdens de HORECAVA hebben is er met Greenscreen fotografie een Eristoff Land of the Wolf setting gerealiseerd. De bezoeker wordt in een “ creapy forest scene” geplaatst met de kenmerkende Eristoff wolf op de achtergrond. De foto wordt ter plekke gekeyed en meegegeven aan de bezoeker.
Aanvullend was het ook mogelijk om met de foto een persoonlijke Eristoff Bottle te laten maken en de foto later te bekijken in een webgallery gebrand in de stijl van Eristoff.

Product: Greenscreen Fotografie:

Voor ons betekent greenscreen fotografie meer dan het nemen van een foto voor een groen scherm. Bij greenscreening wordt alleen de achtergrond vervangen door een leuk ander beeld. Het meest bekende voorbeeld van greenscreen is de weerman die eigenlijk voor een eenvoudige groene wand staat.Wij gaan een stapje verder en plaatsen tegelijkertijd een transparante overlay op de voorgrond. Dit is de ideale plek om uw bezoeker nog een extra boodschap mee te geven of om de naam van uw evenement of bedrijf te plaatsen.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com