OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

Greenscreen Men in Black 3

"Team up" met Will Smith in deze greenscreen setting ter promotie van Men In Black 3
tripitch-greenscreen-fotografie-MIB-Sony

Tijdens de TeleVisie beurs in de Homeboxx in Nieuwegein was Sony aanwezig met een stand. Tevens hadden ze een plek waar een greenscreen staat, hier werden foto’s gemaakt en meegegeven aan de bezoeker.

Ter promotie van Sony én Men in Black 3 is er een greenscreen ontworpen en is de setting van “Men in Black 3” gecreëerd.  Op de greenscreen was te zien hoe Will Smith over een auto heen liep. Het idee was  om de beursbezoeker achter Will Smith aan te laten rennen, in een renhouding op de motorkap van de auto met een gun. Nadat de foto werd uitgeprint kreeg de bezoeker ook een NFC card (Near Field Communication, draadloze gegevensoverdracht) mee, deze kon hij of zij laten lezen in de Sony stand. Als bij de bezoeker de trailer van Men in Black 3 startte op de smartphone had hij of zij een bioscoopkaartje voor deze film gewonnen!

Product: Greenscreen Fotografie:

Voor ons betekent greenscreen fotografie meer dan het nemen van een foto voor een groen scherm. Bij greenscreening wordt alleen de achtergrond vervangen door een leuk ander beeld. Het meest bekende voorbeeld van greenscreen is de weerman die eigenlijk voor een eenvoudige groene wand staat.Wij gaan een stapje verder en plaatsen tegelijkertijd een transparante overlay op de voorgrond. Dit is de ideale plek om uw bezoeker nog een extra boodschap mee te geven of om de naam van uw evenement of bedrijf te plaatsen.

DE RECLAMEFABRIEK
de Reclamefabriek denkt in slimme activerende creatieve oplossingen, die eerst en vooral realiseerbaar en betaalbaar zijn. De Reclamefabriek heeft geen ingewikkelde processen en overbodige uren, maar een “lean and mean” werkwijze waarbij het leveren van hoogwaardige bureaukwaliteit een absolute voorwaarde is.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com