OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

De Rechtspraak

Digitale ondersteuning van de Rechtspraak Bytesdag met de Multiped & Greenscreen.
tripitch-beurzen-events-rechtspraak

De Rechtspraak Bytesdag 2012

De Bytesdag van de rechtspraak is een dag vol met lezingen en workshops voor medewerkers. Voor het in goede banen leiden van alle tijden voor de workshops etc. is er gebruik gemaakt van de Multiped Wayfinder & Eventguide. Op deze interactieve Media kiosk kunnen alle tijden en onderwerpen van de workshops en lezingen worden bekeken. Ook is er een Twitterfeed geintegreerd voor de dagelijkse social media dosis.

Greenscreen fotografie is een goede manier om een leuk ludiek element toe te voegen aan een open dag of actie. Voor de rechtspraak hebben wij een template op maat gemaakt waar mensen in de “Weegschaal van het recht” worden geplaatst. Deze foto’s kunnen vervolgens direct worden bekeken en geshared op de Multiped Mini.

Product: Multiped Wayfinder & Eventguide:

De Multiped Wayfinder & Event Guide is de nieuwste interactieve plattegrond en EventGuide voor beurzen, conferenties, evenementen en retail. Deze nieuwe marketing tool zorgde ervoor dat de bezoeker van de Rechtspraak open dag  snel en eenvoudig de juiste lezingen en workshops konden vinden en hier meer over konden lezen.

Product: Multiped Mini Touch & Online Webgallery:

Alle gemaakte foto’s voor het greenscreen worden online geplaatst in een webgallery. Met behulp van de Multiped Mini kunnen bezoekers hun foto direct terugkijken met de juist greenscreen achtergrond, deze op locatie opvragen per mail en sharen via Facebook.
Dit proces is ook mogelijk met Video’s, zie de case van Roompot Concert@Sea 2012.

Product: Greenscreen Fotografie:

Voor ons betekent greenscreen fotografie meer dan het nemen van een foto voor een groen scherm. Bij greenscreening wordt alleen de achtergrond vervangen door een leuk ander beeld. Het meest bekende voorbeeld van greenscreen is de weerman die eigenlijk voor een eenvoudige groene wand staat.Wij gaan een stapje verder en plaatsen tegelijkertijd een transparante overlay op de voorgrond. Dit is de ideale plek om uw bezoeker nog een extra boodschap mee te geven of om de naam van uw evenement of bedrijf te plaatsen.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com