OPVALLEN TIJDENS PROMOTIES EN BEURZEN

Op de beursvloer wilt u opvallen en onthouden worden. Hoe kunt u dit optimaal bereiken? Wanneer u deelneemt aan een beurs, of een evenement organiseert, wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument voor uw bedrijf of produkt. Zonder twijfel DE aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geinteresserde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers is vele malen groter. Om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep kunt u ze betrekken bij uw product. Hiervoor hebben wij een aantal opvallende unieke promotie tools ontwikkeld met een krachtig onderscheidend vermogen.

CAS ’12 | Roompot Greenscreen Video

Neem plaats op het CAS podium, speel voor duizenden bezoekers en share dit ter plekke via Social Media
CAS2012-Concert-@SEA-Greenscreen-video-tripitch-fi

Greenscreen Video koppelen aan social media, dat is wat Tripitch deed op 29 en 30 juni 2012 voor de zevende editie van Concert at SEA, te Brouwersdam (Zeeland). Roompot Vakanties wilde een mooie herinnering aan de bezoekers van Concert at SEA meegeven. Voor Roompot Vakanties heeft Tripitch in de stand een Greenscreen opgezet. Bezoekers konden ter plekke hun eigen videoclip opnemen. De bezoekers hadden keuze uit een vijftal nummers en konden zingen en/ of een instrument bespelen. Het leek net alsof de bezoekers zelf aan het optreden waren op het podium van Concert at SEA. Na het opnemen van de Greenscreen Video bekeken bezoekers hun filmpje op de internetzuil in de stand. Via de internetzuil kon de deelnemer zijn of haar e-mailadres invullen, waarna de Greenscreen Video gemaild werd en direct gedeeld kon worden vanuit YouTube naar hun vrienden en volgers op verschillende social media kanalen, zoals Facebook en Twitter. De Greenscreen Video’s waren een groot succes: de bezoekers van Concert at SEA hebben enorm genoten tijdens het opnemen van de video’s. De video’s zijn dan ook massaal gedeeld: de 200 filmpjes die opgenomen zijn, zijn wel 4.000 keer bekeken in slechts 4 dagen!

ROOMPOT VAKANTIES

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het managen en exploiteren van bungalowparken en campings. Met de acquisitie van Hogenboom Vakantieparken in 2009 en de introductie van Roompot Reizen in 2010, heeft Roompot Vakanties haar aanbod uitgebreid tot meer dan 150 vakantieparken in voornamelijk Frankrijk, Nederland, Duitsland en België.

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com