MEDIACREATIVES IN EEN DIGITALE WERELD!

Het creatieve marketing bureau gespecialiseerd in communicatie in de digitale wereld. De ultieme beleving en interactie met de gebruiker is ons doel. Of het gaat om een mobiele applicatie, touchscreen, fotoconcept of een moderne website. Doordachte bruikbaarheid, aantrekkelijk ontwerp, gedegen code en goede inhoud maken samen de ervaring voor de gebruiker. Het is onze drive om creativiteit met technologie te combineren!

Apple Released iPad MINI

Apple heeft dinsdagavond (Nederlandse tijd) een nieuwe iPad en een iPad Mini gepresenteerd.
tripitch-blog-apple-ipad-mini

Apple heeft dinsdagavond (Nederlandse tijd) een nieuwe iPad en een iPad Mini gepresenteerd. De iPad Mini gaat 329 euro kosten.

Dat heeft Phil Schiller van Apple tijdens een presentatie in San Jose bekendgemaakt.
Vanaf 2 november is het wifi-model van de iPad Mini verkrijgbaar in onder meer Nederland. Het 3G-model volgt de week daarna. Voorbestellingen kunnen vanaf 26 oktober geplaatst worden.

iPad Mini

Over de iPad Mini zegt Schiller: “Het is niet zo maar een kleine iPad, maar een heel nieuw ontwerp.” De tablet is met 7,2 millimeter een stuk dunner geworden, weegt 308 gram en heeft een 7,9 inch-scherm.

De iPad Mini beschikt verder over een 5 megapixel-camera aan de achterkant en een camera voor videobellen aan de voorkant. Ook krijgen beide nieuwe iPads de nieuwe Lightning-connector die de iPhone 5 ook heeft. De iPad Mini beschikt net als de grote broers over 10 uur accuduur.
Bovendien ondersteunt de kleine iPad net als zijn nieuwe grote broer wereldwijd 4G-netwerken. Die grote broer heeft verder een A6-chip waardoor de tablet een stuk sneller moet zijn. Net als de derde generatie iPad wordt de nieuwe iPad verkocht voor prijzen vanaf 499 euro.

Lees meer op apple.com

Meer in deze categorie

Bekijk nog meer producten en cases in deze categorie Lees verder

Contact

Call us 030 233 4781
Call us info@tripitch.com